|In Memoriam Lida Zondag|‘Victor Gerosa’? ‘Zegt me helemaal niets’: aldus Jac. J. Baart!|Han Mommaas overleden.|Gusto Staalbouw PEN-centrale Velsen-Noord 1952|Henri Smulders op Olympische Spelen 1900

Contact


We maken u erop attent dat IHC Gusto BV / Werf Gusto / A.F. Smulders geen bestaand bedrijf meer is. De werf (productiefaciliteit) in Schiedam is gesloten in 1978. De afdeling Gusto Engineering is vanaf 1978 verzelfstandigd. Het bedrijf bestaat nog onder de merknaam GustoMSC, als afdeling binnen NOV. GustoMSC is vanaf 1978 haar eigen geschiedenis gaan maken.

Deze website is om geïnteresseerden over het verleden van Werf Gusto te informeren. Voor informatie over de geschiedenis van Gusto Engineering en het daaruit voortgekomen GustoMSC verwijzen we u naar de pagina’s over GustoMSC binnen deze website. Daar vindt u ook een contactformulier van de History Group GustoMSC.


Heeft u een vraag? Maak dan gebruik van het onderstaand contactformulier. We proberen uw vragen te beantwoorden. Als we het niet kunnen, kunnen we u misschien verwijzen naar de juiste instantie voor meer informatie.


  * Deze velden moeten ingevuld worden.


  E-mailadres:
  info(at)werf-gusto.com

  Postadres:
  St.-Erfgoed Werf Gusto
  Hofakkersweg 22
  7875 BB Exloo

  Disclaimer: Deze website is met grote zorg samengesteld. De inhoud is echter onderhevig aan veranderingen door o.a. nieuw ontdekte informatie. St.-Erfgoed Werf Gusto is altijd bevoegd om wijzigingen hierin aan te brengen. Voor de juistheid en de volledigheid van de door ons verstrekte informatie kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De St.-Erfgoed Werf Gusto kan niet garanderen dat de website foutloos functioneert.


  Bewaren

  Bewaren

  Laatst bijgewerkt op: 13 augustus 2023

  Scheepsbouwmuseum