Contact


Mail ons op info@werf-gusto.com
We kunnen uw vragen beantwoorden of u verwijzen naar de juiste contactmethode.

Bel ons (WhatsApp)
+31 (06) 2290 1043 (gebruikelijke belkosten)

Telefonisch bereikbaar op:

Maandag – Vrijdag: 9:00 uur – 21:00 uur
Zaterdag – Zondag: 9:00 uur – 17:00 uur

Postadres:
St. Erfgoed Werf Gusto®
Hofakkersweg 22
7875 BB Exloo

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA
Facebook
Pinterest
YouTube


Wij maken u erop attent, dat IHC Gusto BV/Werf Gusto/A.F. Smulders geen bestaand bedrijf meer is. De werf is gesloten in 1978. Deze website is om geïnteresseerden over het verleden van Werf Gusto te informeren.
Alle verzamelde gegevens en fotomateriaal (momenteel ongeveer 8 Gb) blijven tot in lengte van jaren bewaard en vrij en overzichtelijk toegankelijk:

  1.   Sinds 31 januari 2018 worden de Werf Gusto-webpagina’s, via webarchivering, door de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag als “digitaal erfgoed” veilig gesteld. Tevens worden deze webpagina’s daar behoed voor eventueel verlies door technologische veroudering en andere risico’s. Zolang als nodig worden gearchiveerde bestanden op gezette tijden (tot nu toe elk half jaar) door de K.B. ververst. Oorspronkelijke plannen om webarchieven ook online beschikbaar te stellen zijn i.v.m. juridische obstakels voorlopig even uitgesteld. Het webarchief kan al wel in de leeszaal van de KB opgevraagd worden.
  2.   Los van het voorgaande wordt de Werf Gusto-website niet geharvest door het Gemeentearchief Schiedam. Ons verzoek aan het Gemeentearchief Schiedam dat te doen werd resoluut van de hand gewezen. Ter vergelijking: de RDM-website wordt sinds november 2013 wel geharvest, duurzaam opgeslagen en beschikbaar gesteld aan een algemeen publiek via de website van het Stadsarchief Rotterdam

Deze website wordt onderhouden door de Stichting Erfgoed Werf Gusto.
Webbeheerder: Dirk H. Allewelt
Hofakkersweg 22
7875 BB Exloo
+31(0)6 2290 1043


Stichting Erfgoed Werf Gusto 2019

Bewaren

Bewaren

Werf Gusto 1905-1978