Dossier Spoorwegaansluiting


reader
9/01/1902

Een met de hand geschreven brief. Het document is getekend door Burgemeester Versteeg en opgemaakt en getekend door de Secretaris. De brief is een antwoord op de vraag van A.F. Smulders, of indien zij in Schiedam ten oosten van de Voorhaven de havenrichting wijzigen door hun aanwezigheid dit problemen kan geven met de H.Y.S.M.
Voor het uitgetypte verslag klik op bovenstaande link.


  • Brief Gemeentewerken Schiedam aan A.F. Smulders 12 Januari 1911
    bron: Gemeentearchief Schiedam
index
12/12/1911

Een uitgetypt document. Het is ondertekend door de directeur Gemeentewerken. De brief is een antwoord op een schrijven van de firma A.F. Smulders d.d. 6 December 1911, waarin de firma de Gemeente Schiedam wijst op de afspraken gemaakt in het koopcontract wat betreft de aanleg van een spoorlijn.


index
Doc: 2
index
Doc: 1

Een met de hand geschreven document. Het is wel van een datum voorzien en firma stempels, maar het is niet ondertekend. Het is ook niet bekend: wie het heeft geschreven. Het is geschreven op ruitjespapier. Het document is wel voorzien van bijlagen*. De kaart waarover in het document wordt gesproken; is helaas niet aangetroffen. Het is niet duidelijk, of het een interne opsomming van feiten is geweest voor eigen file, of dat men het daadwerkelijk heeft verzonden naar de Gemeente Schiedam. Voor het uitgetypte verslag klik op bovenstaande link.

* De bijlagen waar in het document naar verwezen wordt.
Bijlage    2 ( in bewerking)
Bijlage 19
Bijlage 20
Bijlage    A ( is het eigenlijke document)
Bijlage    B (niet aangetroffen)
Bijlagen C & D( in bewerking)


 

Translate / Vertaal »
Terug