Een Filmavond (P.V. Slikkerveer)


Op vriendelijke uitnodiging van de P.V. Slikkerveer, togen we op die regenachtige Vrijdag, 16 November, naar Ridderkerk. Met “we” worden bedoeld Mej. Heynen en de Heren Hellemons, Wink en Mulders. Pluvius speelde ons parten, zodat er met een kalm gangetje gereden moest worden en het tamelijk lang duurde eer de chauffeur, dank zij de hulp van een drietal wegwijzende dames, ons afleverde aan de St. Joriszaal. Lees verder Een Filmavond (P.V. Slikkerveer)

De P.(ersoneels) V.(ereniging)


De Personeelsvereniging “Gusto” is nog geen grote – zij telt momenteel een 400 leden – maar een gestaag groeiende, gezellige vereniging. We willen er eens een kijkje nemen.
De vereniging is verdeeld in verschillende onderafdelingen, welke er stuk voor stuk een sieraad van vormen en die in de cantines of kleine Schie­damse zalen hun samenkomsten houden.

Het doel van de vereniging is niet alleen het bieden van ontspanning. maar richt zich het meest op ontwikkeling en kunst zonder de sport uit te schakelen. Lees verder De P.(ersoneels) V.(ereniging)

Geschiedenis Online Prijs 2019


De jury van de Geschiedenis Online Prijs heeft afgelopen donderdag 7 februari in den Haag de prijswinnaars bekend gemaakt van de Juryprijs en de Publieksprijs 2019. Stichting Erfgoed Werf Gusto is uiteindelijk geeindigd bij de publieksjury als 24ste van de in totaal 96 deelnemers aan de verkiezing. Werf Gusto wist 124 stemmen* te verwerven, voorwaar een prima resultaat, waar we zeer blij van zijn geworden zijn. Lees verder Geschiedenis Online Prijs 2019